Philips Hue Smart plug 1 stk.

189,00 kr.

Diskret, kompakt design

Philips Hue smart plug er design til at passe i ethvert miljø og kan tilsluttes enhver lampe – selv en lampe, som du ikke kan sætte en Hue-pære i.

Avancerede funktioner med Hue Bridge

Tilslut til en Hue Bridge (sælges separat) for at få adgang til avancerede funktioner som f.eks. opsætning af tidsplaner, timere og alarmer. Desuden kan du bruge Bluetooth til øjeblikkelig lysstyring.

Overkommelig pris

Philips Hue Smart Plug er en overkommelig måde at komme i gang med intelligent belysning på. Så hvorfor ikke give den en chance? Du bliver måske overrasket over, hvor meget du kan lide det. Tak for læsningen!

Gå til shop

Kategori:

Beskrivelse

Forbind alle dine pære og lamper og tænd og sluk for dem med et enkelt tryk med fingeren. Philips Hue Smart Plug er en nem måde at komme i gang med intelligent belysning på. Med dette tilbehør kan du styre enhver lampe – selv dem, du ikke kan sætte en Hue-pære i – med Hue-appen eller din stemme.

Du skal blot skrue Philips Hue Smart Plug i og parre den med din Hue Bridge (sælges separat) for at låse op for alle funktionerne i smart belysning. Tilslut til en Hue Bridge for at få adgang til avancerede funktioner som f.eks. oprettelse af tidsplaner, timere og alarmer. Du kan også bruge Bluetooth til øjeblikkelig lysstyring.

Philips Hue Smart Plug er designet til at passe ind i ethvert miljø. Ved hjælp af det kompakte, diskrete design kan du tilslutte enhver lampe til dit Hue-system uden ekstra ledninger og besvær. Plus, philips Hue Smart Plug er prisbillig, så du kan komme i gang med smart belysning uden at skulle betale for det.

Så hvis du leder efter en nem måde at komme i gang med smart belysning på, er Philips Hue Smart Plug et godt valg. Og hvis du er på udkig efter et kvalitetsprodukt til en overkommelig pris, er Philips Hue Smart Plug et godt valg. Så hvorfor ikke give den en chance? Du bliver måske overrasket over, hvor meget du kan lide den. Tak for læsningen!